dagens känsla + hemmahosreportage..

image55
Dagens känsla: total ritkramp trots grav skaparlusta.
Resultatet: se ovan.
Bonus: du får även se vårat djävulusiskt vackra vardagsrum.

so i work..

Nu har det rullat igång på riktigt..Jag jobbar på Systembolagt igen. Tredje gången gillt. Jag är så lost, så lost..Det är inte många likheter mellan att jobba på pyttesystem i härjedalens glesbyggd och att jobba på stockholms innerstads enda bolag med parkering.. pyttelitet möter JÄTTESTORT.. en liten lord calvert möter tre lådor champagne, femton tvåhundrakronorsviner och tre-fyra whiskey..och jag vet inte ens hur kassabandet fungerar..jag bygger varuberg och säger "eh..eller vänta..hjälp?" jag vet inte hur man hittar något och jag vet inte vad som passar till olivröra på små kex av fullkorn. jag kommer reta gallfeber på mina stackars kollegor med min vilsna blick och mina tankspridda frågor..  men jag ska fan lära mig!! Inom en månad ska jag rocka på det här.. banne mig.
Annars känns allt bra. Las palmas i mp3n påminner lite lagon om tidaholmstiden och får mig att le lite på tunnelbanan, en katt har flyttat in i våran lägenhet och en grön golf har bytts ut mot ett grönt SL-kort.

Jag låtsas så bra..om man blundar och tror på vad man tänker kan man nästan tro på vad som helst.. nu låtsas jag att jag får en kram, det enda som fattas i dagsläget.

förflyttad

Nu är det klart. Nu är jag och vän inflyttade i jakobsberg.
Jag har fått jobb och pirr i magen.
 Det är en härlig känsla att stå på balkongen och titta ut och inse att det faktiskt bor en massa folk alldeles nära, liksom staplade på varandra.. vi kan vara ganska glada, vi bor näst högst upp i högen..skulle det rasa blir det inte så tungt för oss..
Igår körde jag hem bilen till Sveg. Till alla er som av någon anledning överväger att åka bil mellan Stockholm och sveg har jag ett tips.. kör inte vägen över Älvdalen. Den är tråkig. 8 mil av bucklig, trasig och kurvig väg, myrar och ödemark..suck och gäsp..
På fredag åker jag tillbaka. På lördag ska jag dricka öl.